Arbatos meistriškumo mokykla
|
|
|
Seminaras norintiems išmokti arbatos paruošimo subtilybes, parinkti tinkamą vandenį ir teisingai jį paruošti, atskirti kokybišką arbatą, susipažinti su kolekcinėmis arbatos rūšimis bei klasikine arbatos gėrimo ceremonija
Pagrindinės temos:
Arbatos kultūros istorija ir filosofija
Arbatos rūšys, klasifikacija, kolekcinės arbatos
Klasikiniai arbatos paruošimo būdai:
gaivanyje, arbatinuke, ant gyvos ugnies
Tinkamas ir netinkamas vanduo, jo paruošimas
Indai arbatai - ceremonijai ir kasdienai
Arbatos kelias - Ča Dao
Seminarą veda arbatos meistrė Giedrė Daugelavičienė
Seminaro trukmė: 5 susitikimai po 2 akademines valandas (individualiai). Užsiėmimų grafikas yra lankstus, galima vakarais ar savaitgaliais. Kaina 350 lt
Daugiau info ir registracija tel 8 620 27658 Giedrė, 8 659 18242 Marius |